du talar i gåtor

hejsan! idag har jag vart i skolan, mycket krävande! har sovmorgon typ varje dag denna veckan, tur det :) nu ska jag lägga mig och kolla på satc :) är inne på sista säsongen......... vill inte att det ska ta slut!
Såg att jag hade många besökare idag, är väldigt glad för det. fortsätt att läsa min blogg är ni snälla :). 
Idag känner jag mig väldigt strukturerad och allmänbildad så därför ger jag er en gåta:
Vad heter råttornas motorcycklar?

jag ger er svaret i nästa inlägg!

Längtar tills imorn när jag får träffa min gosi :) du är bäst! <333333 pusspusspuss 

Godnatt!

Nu lider kvällen mot sitt slut och jag ska strax gå och lägga mig. Idag har det inte hänt så himla mycket, lirat lite james bond och utklassat bror min ;) huhu.. Robinson drog igång idag också :) det är ett väldigt gemytligt och trevligt program som man kan fördriva kvällarna med om man inte har nått bättre för sig! Så nu hoppas jag min sötnos blir ett riktigt robinson fan;) Godnatt till er alla!





Älskar dig mest bejbii :) <3333333

mario

Godkväll! nu har min sötis precis åkt hem :( vill inte sova själv! :( i helgen har vi spelat massa tvspel :) Det var väldigt kul :) inte så mkt till motstånd men jag fick ju ge han en chans hihi :) Jag var oslagbar iaf :D
Skulle så gärna vilja säga en sak till dig A, men du gillar ju mest när min mun är stängd... så tyvärr kan jag inte säga det :(. Ha det så bra på jobbet idag gosis, Älskar dig jättemkt! :) <33333
för er som inte visste så betyder peach prinsessa :) 

!

Godmorgon älskling! :) hoppas du sovit gott :) va duktig på jobbet nu hihi :) puss <333333






happy

hallå hallå :) jag är sååååååå glad! behövde inte gå på sista lektionen så nu är jag hemma :D gött. Måste styra upp mitt schema också, så jag blir ledig på måndagar! hoppas jag lyckas :) 

Tur jag fick sova med min goosi inatt :) önskar jag kunde göra det varje dag hihi :) <333
Om jag vinner golf tävlingen som jag ska vara med i denna helgen så ska jag köpa denna bilen! så fin :)

Natti natti!

Älskar H mest! :) <3

Golfarn!

Tjoo bitches :) Det ringde nyss en gubbe till mig och fråga om jag ville vara med på en minigolf turn, han sa att första pris var 500 000kr!!!  Han trodde jag hade stor chans att vinna eftersom jag har banrekordet på dom flesta campingarna i Sverige! Brukar ofta slå min sötnos med hästlängder också ;) fast hon är allt duktig hon med :) hihi <3

gud

Goddag! Jag är i skolan nu och då är det svårt att blogga, måste ju hålla det hemligt! men jag gör det för eran skull :) hoppas ni haft en bra dag :) jag har religon nu, ungefär 2 av 10 roligt! :( hon pratar om kristna, och det är ju lite intressant eftersom jag tror på gud hihi ;) slutar om en halvtimme typ då ska jag åka hem :) Måste berätta en sak för er också.. förut när jag kollade ut genom fönstret så såg jag en gubbe som satt och bajsade :o så jag gick ut och tog kort på det :) gick bara och lägga upp en liten bild, hoppas ni kan tyda bilden ändå!



såhär ser gud ut:
GOSI! <3

ballerina

HEEEJ IGEN! är så trött, det har varit en hård dag i skolan! ska nog ta mig en liten tupplur snart :) Förut ringde det en från liseberg och frågade om jag ville jobba där, och jag sa självklart JA så jag kommer snart att sluta skolan! :) mycket skönt. Jag känner att jag ändå inte behöver gå i skolan, för jag har redan fotografiskt minne :) Städade lite på mitt rum förut också, eftersom en viss person var här hela helgen och stökade ner :) hihi. 
MUMS!!! 

tisdag

godmorgon på er! jag sitter i skolan och har naturkunskap, det är så himla intressant!!! Vill inte att lektionen ska ta slut :) Hinner inte skriva så mycket nu,måste koncentrera mig och lära mig så mkt som möjligt! saknar min sötis också <3 

Skolstart!

Hejsan alla barn! Idag har skolan dragit igång igen, det känns lite tungt att sommarlovet redan är över och vintern snart är här :/ bläää... men men det får gå! helgen har spenderats tillsammans med världens bästa H :) Älskar hon mest :) Vi har haft det väldigt mysigt=) Fick otroligt mycket fisk när vi var ute och meta också! Nu ska jag sätta på den nya pirates filmen, den såg vi också i helgen men det var utan text och jag förstår inte piratiska så bra så jag ska se den igen :) Tjoflöjt !




TILL A :)

GODMORGON SÖÖTIS! :) HOPPAS DU HAR SOVIT GOTT :) <3 


superb!

Hej tjejer & killar :) nu äter jag skumbananer och har precis kollat på en film! Min dag började med att jag ramlade från en balkong. 
Senare på dagen åkte jag och en kompis ut på sjön och fiskade, det var välldigt mysigt och vi fick endel fiskar faktiskt :)
Dagsne höjdpunkt var när jag fiskade gädda, fick cirkus 4-5 st, fiskelyckan var stor idag! 
För att summera denna fantastiska dagen med ett ord skulle jag säga Superb!! Tack för mig så hörs vi imorgon mina små turtorduvor! :)

gosi

hejhej :) just nu kollar jag på sex and the city på tvn :) mycket bra program :) Idag har jag skadat mig, det gör sååå ont :( har inte så mycket mer att berätta för er, imorn kommer ett nytt avs av js ut :D så gött. och så får jag träffa min sötis, ännu bättre :) Vi hörs imorn ist då ska jag uppdatera mer :) Godnatt <3 

GRAVID!!!

hej alla fina, fula, tjocka, smala, elaka och snälla :) Jag har precis kommit hem från min sötis :) Idag har vi varit på cirkus, så himla kul! vi red på kameler och elefanter :) Från början var våra planer att ta ett parti golf, men vädret svek oss! nåväl..... Efter cirkusen så tog jag hål i mitt öra, helt själv, mycket smärta men det var det värt! :) A vågade tyvärr inte göra det, är lite besviken på det  :/ men han är världens bästa ändå <3. älskar dig :) 
*
Läste nyss en underbar sak, kronprinsessan Viktoria ska få en liten bebis :) Grattis gumman !!!!! :) hihih. 

Cheeeez!

Nu har jag precis varit och köpt massa göttit snacks som jag ska käka upp framför en film :) eftersom jag tränar så hårt och är väldigt noga med min kost under veckan så spelar det ingenroll om jag tjockar mig en dag eller två ;)

Här har ni lite intressant fakta att läsa om ni har tråkigt :)
- Kinderägg är förbjudna i usa.
- Flugor är döva.
- Kaniner kan se bakom dom utan att vrida på huvudet.
- En perfekt tupplur ska vara 26 min lång.




Vill träffa min goosis nu också :) <3

.


GOD MORGON!!!!!

ååååh jag är så arg!! Har bråkat med tre äckliga random ungar hela morgonen, vaknade av att dom härjade utanför mitt fönster. Så får det inte gå till så jag sa att dom kunde dra åt helvete :) Synd att jag är för pigg för att sova vidare :( Igår hade jag besöks rekord här på bloggen! undra vad det kan bero på :) Ni måste verkligen tycka om min blogg, tackar för det :) Nu ska jag dra mig bort från datorn, men vi hörs sen :) Heeeeejdåå :) frågor på detta? 
saknar dig A hihi puss!

Upphittat!

Godafton mina kära läsare! Nu är det så att jag har hittat ett örhänge på mitt rum och jag har ingen aning om hur det har hamnat där, väldigt mysko. Jag gick iallafall till en pantbank idag för jag tänkte kolla om det var värt nånting och det visar sig att det är en äkta havspärla från marocco. Väldigt sällsynt och otroligt dyr.
Hoppas jag hittar ägaren snart för hon saknar det nog :) Nu ska jag fram och lämna in några filmer jag o sötnos har hyrt! Cabs are here!!!!!!!!! Byee ;)




Här har ni en bild på den fina pärlan :)

oboy!

Godmorgon! :) Nu har jag precis vaknat, har sovit väldigt gott :) Kan tyvärr inte skriva så mycket mer. Ska snart dra o gymma, det gjorde jag och min sötis i lördags också! Men idag ska jag göra det själv, är väldigt nervös men jag börjar redan se resultat efter en gång :) När jag har gymmat 5 gånger så kan jag lägga upp en bild på min kropp så får ni se hur jag ser ut :) Nu ska jag göra standard drycken oboy.  Hej då så länge :) 
Den här träningsgrejen är jag bäst på! 

mc donalds

Hej på er! jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat idag eller igår, men jag har så fullt upp i mitt liv! Idag fick jag åka hem från sjukhuset :) direkt efter åkte jag och åt på mecce, jag åt 3 big tasty och glass med pomfrites :) Åkte med helikopter hem från mecce, det enda som duger för mig :) Har hänt en fruktavsvärd grej med mig idag, en av mina naglar har gått av :/ är väldigt ledsen och skulle behöva erat stöd just nu. tack på förhand! :)




Godnatt mina sötisar, hoppas ni inte kan sova inatt! :)

Godnatt

Tjulululu nu ska jag strax krypa ner i min säng för jag ska upp tidigt imorgon och operera mig som ni alla vet, hoppas det går bra och jag inte har allt för ont efteråt, det är många som har skrivit ooch undrat vad det är, förstår att ni är nyfikna :) det är så att mina öron är för mjuka så jag ska operera in lite bråsk i dom så dom blir lite fastare och fylligare :) bild kommer upp inom kort. hade bra så länge, godnatt :)





Önskar min sötnos var här också, puss på dig :) <3

MER

Förlåt för mitt utbrott förut, jag menade inte det jag sa. Jag älskar Astrid Lindgren egentligen :) hihi. Just nu kollar jag på biggest loser, inte för att jag behöver vara med där men det är kul att kolla på. Dricker min favorit dricka också ;) så gooo. 
Imorn är det en stor dag för mig, jag ska göra en plastikoperation! jag är väldigt nervös så jag skulle uppskatta om ni kunde stötta mig. Jag berättar vad det är för operation efter den är klar. Wish me luck :) 
TTYS


Denna bilden är copy right, bara så ni vet. Om ni tar den så anmäler jag er. 
BYE!

Hej hopp gummi snopp!

Idag är jag på riktigt skithumör, känner för att klaga på nån tex Astrid Lindgren. hon är så sjukt överskattad så det finns inte! hennes barnberättelser suger juu! sen har vi ju twilight filmerna, så kassa! som om det någonsin skulle finnas riktiga vampyrer. daah! aja det var allt för mig. Peace people! :)

God kväll

tjabba tjena hallå :) nu har jag kommit hem från dagens äventyr! kan tyvärr inte berätta allt om det, eftersom jag inte vill riskera något. Men ni kan få veta det viktigaste och det var att jag fick en fisk, men det är ju standard för mig. Nu ska jag snart duscha om jag orkar...  borde måla om mina naglar också, men om jag gör det så får jag stryk så jag vågar inte! :/   Ha en god kväll, kanske skriver nåt mer sen om jag inte blir undergodkänd :). 

Have a nice day!

Godmorgon på er! Jag är så jääääävla trött! var tvungen att gå upp tidigt, för jag ska ut på ett litet äventyr. Hoppas ni sover gott iaf :) Nu ska jag borsta mina små tänder, men inte för fort eller för hårt :) hihi.  Vi hörs senare idag älsklingar :) 
Have a nice day! 
Jag har det iaf!!! :) 

Kräftor!

Hejsvejs! Nu har jag precis kommit hem från jobbet, har försvarat en kines som är misstänkt för mordbrand och nekrofili, men han kommer nog frias för den tekniska bevisningen har sina briseter. Nu ska jag istället ut och fiska kräftor med ficklampa och några döda mörtar, önska mig lycka till =) Önskar kära h kunde följa med men hon är tyvär upptagen för tillfället. Tjoflöjt :)




Fritz

Godkväll i stugorna! Jag har precis vaknat, somnade i soffan :)  Nu ska jag kolla på den här skräckisen: 
Vågar inte kolla själv så min lilla bebis får hålla mig sällskap :)
Om ni har tråkigt kan ni läsa dethär: 
* Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
*  En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv
* Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
* En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig

FISKAR!!!!!!

HEJ BLOGGEN! 
Det har varit en hård natt, jag har varit ute och fiskat hela natten. Som ni vet så är fiske mitt största intresse och jag kan allt om det. Denna gången var jag ute efter aborre och mört. Jag fick en hel del! 
PÅ bilden kan ni se stenar som man sätter fast längst ner på metspöt, man kan också kalla dom sänken men det är ingen som gör det längre :) Hoppas jag har lärt er ngt nytt!
Jag har hittat ägaren till halsbandet också, det kom en jättefin pojke till mig inatt och sa att det var hans! :) puss på han :)

Galen dag!

Hej alla mina läsare! Glömde skriva att min lilla bebis hund heter Fatima Svensson :) Jag tog en promenad med hon förut och då hände det något väldigt hemskt.. hon ramlade ner från en sten och bröt foten :( så nu sittter jag och mobil bloggar från djursjukhuset i skåne :( 
jag har det väldigt trevligt här och det finns massa djur och grönsaker som ser fina ut, vädret var väldigt gudomligt och solen gassa på min och hundens nakna kropp.
Men nu känner jag att lugnet har kommit för att stanna, så nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Jag är väldigt tacksam för att Fatima Svensson mår bra. 
ni får ha det så bra alla trogna läsare så hörs vi imorn igen :)
Godnatt sov så gott !!

bebis

heeejsan på er! 
Idag har jag varit väldigt upptaget, efter jobbet så åkte jag och köpte en liten bebis chiuvava, tyvärr vet jag inte hur det stavas, men ni förstår nog ändå. Hon är jätte söt! Jag lägger upp en bild på hon så får ni se :) 
Kommer nog inte orka ta hand om henne så länge till, så ska snart sälja hon! Någon som vill köpa?
Nu ska jag lägga mig framför tvn! 
bye bye! :) 

Hejsan hoppsan lillebror :)

Wazuup homiez ?!?.. Själv ligger man framför tvn o slappar, ska snart ner o jobba and make some green ;) jag jobbar på en stor advokat firma för er som inte viste det. är ganska kung om man säger så! :)
Just nu sparar jag pengar till att köpa mig ett slott vid midgårds sluttning, oerhört attraktivt cityläge ;)


Ali G signing out!



Um H, ich vermisse dich und du bist der beste! :)

Godnatt sötisar! :)

cha cha my darlings :) Detta blir sista inlägget för ikväll, måste utnyttja min skönhets sömn så mycket som möjligt, hoppas ni förstår hur jag tänker :) Men vi hörs ju såklart imorgon när jag vaknar! Hoppas ni sover jättegott och att ni drömmer om mig :) 
Nu ska jag gå och lägga mig i min säng, ensamen :( tråkigt men sant! 
PUSSS PÅ ER! sov så gott :D 
till A: du sind die besten :) hihihi

Jag är skit arg!

Hej igen mina små älsklingar! :) 
Är ganska arg på er! Om jag skriver till någon att min katt har två ben så har den det. Läste i mina kommentarer att ni inte trodde på mig :( shit liksom... Varför skulle jag ljuga om det liksom? I fortsättningen vill jag att ni tar mig på större allvar. Var bara det jag vill säga för denna gången :)
Förra veckan när jag var i Miami träffade jag Pauly D & Snookie i Jersey shore. Antar att ingen av er har gjort det!
ps: Jag saknar A, även om jag har blåmärken på armen :) hihi puss


HEJSAN ALLA FINA & FULA :)

hello bitches!! 
Jag har precis kommit hem, jag har varit ute på en liten promenad. Jag gjorde en väldigt stor upptäckt!! Hittade ett jättefint halsband som låg mitt ute i skogen. Undra vem som kan ha tappat det... hmmm...  Måste verkligen hitta ägaren!! Någon som känner igen detta halsbandet? Kontakta mig då :) 
Hoppas ni har en bra dag! Måste tyvärr sluta skriva... cabs are here :) 
xoxo i know you love me. 

TJA TJA BLOGGEN!! (:

Heeii allesammans! känner mig ba så trött idag alltså, helt siick är det! ehm men men, helgen har varit grym som vanligt you know.. varit på liseberg med H :) det var lite synd att hon inte vågade åka atmosfear bara :/ lite besviken på det, men älskar dig ändå gumman ;)



BYE BYE !! :)

Svampbob is here!!

Som alla vet är min specialite att göra fina tårtor!
Här är mitt senaste bakverk! :) 

Polisanmäld pga naken janne!!!!

Hej mina underbara läsare :) 
Ni kommer att följa min blogg jämt bara så ni vet :) 
Här är en bild på mitt nya nagellack som jag har gjort själv!
Vad tycler ni?
Idag när jag och min kompis juviza skulle gå ner till stan och köpa bullar till min kusin så såg jag en naken man som stog nere vid vattenbrynet o fiskade, vi blev förstås helt paffa och gick fram till denhära nakna mannen o frågade vad han höll på med, han svara oss inte så vi började slänga kottar på honom, hans vrede växte o snart var kriget igång.. det var hemskt och vi blev väldigt sårade så vi började kasta stenar ist!!
när vi kom hem och polisen ringde på dörren insåg vi att han hade polisanmält oss. gubb jävel!!!!!!!!!!!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0